torsdag 21 maj 2009

Lite av varje...

I ärlighetens namn! Tiden går av bara farten och vi hinner inte riktigt med vad vi skulle önska...

Nu kommer här en liten statusuppdatering i punktform, förutom den som kan läsas under Nyheter på hemsidan...


- Sötaste Magic har flyttat hem till husse Ante igen. Det går inte att förneka att det är mycket tomt efter henne. Mol Allena, aka Plira, har flyttat till sin nya familj på Tjörn och har redan hunnit uppleva både det ena och andra....allt med lika stor aptit på livet som sin mor (läs gärna om Magic och hennes cirkusbesök på Zimbante´s hemsida)


- Kvar blev de tre musketörerna, tre vise männen eller som Pinnen skulle kunna beskrivas: tredje gången gillt. Pientje har varit på äventyr med matte Margareta, en sväng i Vårgårda på juniordag (med fint omdöme), en tur till Larv (resultat: 2a) och ett besök i Hässleholm där det blev en andra placering med HP i juniorklass efter kullsyrran Bs Heike van de Pommac. Klart godkänt! Efter alla dessa små resor var självförtroendet på topp när Folketspark i Åseda besöktes och Pinnen debuterade (nåja nästan) i ringen med Victoria, en trevlig dag med skåningar, en stor rottweiler och lite dvärgar.


-Så var det dags för nästa stora äventyr:
Freestyle, officiell tävling i Växjö den 6/6
Margareta o Pinnen ska göra en uppvisning till Sweet Escape, Michaela o Folke shakar till ljudet av And then he kissed me, Victoria o Pommac rockar loss till Tainted Love o slutligen ska Payas (lämpligt låtval hade varit Pajas på timlön med Moneybrother men riktigt så blev det inte) o Victoria ta en sväng till tonerna med En sån karl.
Ett mycket spännande projekt som i dagsläget mer eller mindre befinner sig någonstans mellan 25-50 av 100 där hundra är ett färdigt o intränat program.
Spännande? Kom till Växjö och se det med egna ögon den sjätte juni....


-Förutom freestyletävling innebär framtiden lite festivaler, cartour till Dalarna och en hel del arbetande (där några av oss ser fram mot semestern och andra inte är lika lyckligt lottade)Imorgon tar vi vårt pick och pack o styr Volvon söderut till käraste Stamphult och Österlen. Vi håller tummarna för fint väder så vi har många trevliga foton att ta med oss hem. Långpromenader, grillning, lite förberedelse inför sommaren och den kommande Midsommaren och självklart FREESTYLE träning kommer det att bli.


På återhörande!

Inga kommentarer: